Kék hírek

2016.03.27. 09:04

Ócska trükkel akarta átverni a zsarukat

Furcsa lépésre szánta el magát egy 26 éves jászsági nő, miután tetten érték egy üzletben, ahol a táskájába pakolta a holmikat.

Szoljon.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség és közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy jászapáti nő ellen.

Szabó Zita alezredes, megyei sajtószóvivő elmondta, a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 26 éves nő szombat délután egy jászárokszállási boltban a táskájába pakolt különféle illatszereket, majd fizetés nélkül akarta elhagyni az üzletet. A bolt biztonsági személyzete észlelte a lopást és visszatartotta a nőt a rendőrök kiérkezéséig.

A járőrök előállították a jászapáti fiatal nőt a Jászárokszállási Rendőrőrsre, akinél személyes okmányok nem voltak. Meghallgatása során testvére adatait diktálta be, majd az iratokat alá is írta.
A nyomozók megállapították személyazonosságát és azt is, hogy a 26 éves nő az elmúlt napokban több jászárokszállási üzletből is lopott. A rendőrök lopás vétség és közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták a jászapáti lakost.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!