Kék hírek

2016.06.20. 14:39

Késsel támadt a feleségére

Őrizetben az a karcagi férfi, aki késsel támadt feleségére, majd elmenekült a helyszínről.

Szoljon.hu

A megyei rendőr-főkapitányság eljárást indított emberölés kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy karcagi lakos ellen. 30 éves férfi vasárnap 12 óra körül megjelent Karcagon, külön élő felesége otthonában, ahol egy késsel megfenyegette a nőt. Az asszony kimenekült az utcára, ahol a férfi utolérte, majd többször megvágta a sértettet, s elmenekült a helyszínről. A rendőrök rövid időn belül Karcag külterületén, egy bozótosban találták meg a férfit, aki saját magán is sebeket ejtett. A nyomozók orvosi ellátását követően őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. 

- Már jobban vagyok - mondta hétfőn, a nyakán, fülén kötésekkel Seres Mária. A volt férjem a nagymamám lakásába bejött, megtámadott, alig bírtam kiszaladni. Azon veszekedtünk, miért költöztem el tőle. Késsel hadonászott, majd megvágta a nyakam, a fülem. Amikor az utcára kiszaladtam segítségért, jöttek a szomszédok. A kisgyerek szerencsére nem látott az egészből semmit - mondta a sértett, akinek nevelő anyjáék, amikor hazajöttek, akkor tudták meg, mi történt.
- Megállt bennem a vér, nem tudtam szóhoz jutni - mondta Mányi Erzsébet. A férje már többször megverte, de a lány mindig kibékült vele. Most vigyázunk rá, mindig itthon vagyunk vele.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!