Kék hírek

2016.06.30. 10:20

Öt autó ütközött a 4-esen

Egy salátromsavat szállító autó rakománya sérült meg Szolnokon a 32-es és a 4-es út kereszteződésében csütörtök délelőtt.

Szoljon.hu

A körülbelül hatvanöt kannából öt sérült meg. Az esethez a szolnoki tűzoltók és a katasztrófavédelmi mobillabor emberei érkeztek ki, akik a megfelelő védőfelszerelésben méréseket végeztek. Megállapították, hogy káros anyag nem került a környezetbe, majd a sérült kannák anyagát átfejtették, így újra szállítható állapotba kerültek. A szállítás körülményeit és hogy mitől sérülhetett meg a rakomány, a katasztrófavédelem vizsgálja, mondta el lapunk érdeklődésére S. Tóth Anikó, a megyei katasztrófavédelem sajtószóvivője.

Ugyancsak csütörtök délelőtt egy másik baleset is történt a 4-es főút Szolnok elkerülő szakszán, a Szent István hídnál. Szabó Zitától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől megtudtuk, hogy öt gépjármű ütközött össze a főút százas kilométerszelvényénél. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesetben két kamion is érintett volt, melyeket a helyszínre kiérkező szolnoki tűzoltók áramtalanítottak. A balesetben egy ember sérült, de őt még a tűzoltók kiérkezése előtt ellátták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!