Kék hírek

2016.08.11. 14:50

Ha látta a balesetet, hívja a rendőrséget!

Halálos közúti baleset okozása vétségének gyanúja miatt eljárást folytat a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya.

Szoljon.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. június 27-én 19 óra körül Fegyverneken, a Szent Erzsébet út 38. szám előtti autóbusz megállóhelyen a - telepesi iskolánál - menetrendszerinti autóbuszról leszálló idős férfi karját az egyik ajtó odacsukta. A busz vezetője nem észlelte a balesetet és elindult a járművel, magával rántva az idős bácsit. A férfi a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítását követően életét vesztette.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik - esetleg látta a balesetet, az autóbuszon utazott - jelentkezzen személyesen a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságon (Törökszentmiklós, Kossuth Lajos utca 143. szám), vagy hívja a 06-56/501-600 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett a díjmentesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számát, vagy a 107-es, illetve a 112-és központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét – értesítette honlapunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Szoljon.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!