Kék hírek

2016.09.14. 11:15

Tucatnyian lopták az áramot - videó

A szolnoki rendőrök az áramszolgáltató munkatársaival közösen több mint egy tucat háznál találtak jogtalan áramvételezést Szolnokon.

Szoljon.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság „Tisza” Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály beosztottjai és az áramszolgáltató munkatársai összehangolt ellenőrzést hajtottak végre hétfőn Szolnok egyik utcájában, hogy kiszűrjék az illegális áramvételezőket.

[caption id="" align="aligncenter" width="600"] FOTÓ: police.hu
[/caption]

A szakemberek az akció során tizenhárom épületnél találtak jogtalan és szabálytalan áramvételezést. A jogsértők közel azonos módszerrel követték el a lopásokat. Jellemzően a hálózati fővezetékre csatlakoztak rá szabálytalanul és onnan közvetlen az otthonukba vezették az áramot. A lopással okozott kárérték megállapítása folyamatban van. Az áramszolgáltató munkatársai az illegális áramfelhasználásokat azonnal megszüntették. Az eseteket a Szolnoki Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja – tájékoztatta honlapunkat Pásztorné Kovács Ágnes megyei rendőr-főkapitánysági sajtóreferens.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!