Kék hírek

2016.12.03. 09:28

175 mázsa fát lopott volna el

A helyi önkormányzat képviselőjének bejelentése alapján intézkedtek a rendőrök pénteken délután Kunhegyes külterületén egy 39 éves férfivel szemben, aki akác- és nyárfákat kísérelt meg eltulajdonítani.

Szoljon.hu

A helyszínen a körzeti megbízott megállapította, hogy a helyi lakos az 5. számú csatorna területének megtisztítására, „cserjézésre” rendelkezik engedéllyel, de attól eltérően egyéb, nemes fákat is kivágott az elmúlt hetekben. B. B. a faanyagot feldarabolta, és mivel jelentős mennyiség gyűlt össze, ezért pénteken fuvarost fogadott, megkezdte a felrakodást a járműre.

[caption id="" align="aligncenter" width="600"] FOTÓ: police.hu
[/caption]

Ekkor érték tetten a rendőrök. A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt indított eljárást a jogsértő ellen, akit a járőrök előállították a Kunhegyesi Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Az 55 mázsa akácot és a 120 mázsa nyárfát a nyomozók lefoglalták, és a sértettnek visszaadták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!