Kék hírek

2016.12.08. 18:44

Kimentették az égő házból a fekvőbeteg, idős asszonyt

Három kunszentmártoni rendőr mentette ki a tűzből az asszonyt.

Szoljon.hu

Egy kunszentmártoni lakástűzről érkezett bejelentés a rendőrségre csütörtökön este, tudtuk meg Vadász Gabriella megyei rendőrségi sajtóreferenstől. A bejelentő elmondta, hogy a házban tartózkodik fekvőbeteg édesanyja, aki nem tud kijönni onnan. A szolgálatban lévő rendőrök perceken belül a helyszínre értek. Az idős nőt a tűzoltók kiérkezése előtt Nagy Viktor rendőr főtörzsőrmester, Habranyi László rendőr főtörzszászlós és Berta János rendőr főtörzszászlós, a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság beosztottjai hozták ki a már beomlott tetőszerkezetű égő házból és átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba vitték.

A megyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint lakhatatlanná vált az a kunszentmártoni családi ház, amelynek tetőszerkezete égett teljes terjedelmében a Jászapáti utcában csütörtökön este. A tűzoltók nagy erőkkel dolgoztak a tűz megfékezésén és két gázpalackot is kihoztak a házból. A tetőszerkezetet megbontották, azonban a két lakrészre bontott épület egyik lakóterületének helyiségeit is érintette a tűz. A lakó hozzátartozói gondoskodtak az elszállásolásról, a tűzoltók pedig kihozták az épületből a személyes vagyontárgyakat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!