Kék hírek

2017.01.19. 14:53

Továbbra is előzetesben a gyilkosság gyanúsítottja

A Szolnoki Járásbíróság további három hónapra meghosszabbította annak a 21 éves szolnoki fiatalembernek az előzetes letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölt egy férfit azért, hogy megszerezze egy nagyáruház bevételét.

M. G.

A megalapozott gyanú szerint egy szolnoki áruházláncban eladóként dolgozó fiatal az üzlet bevételét akarta megszerezni a szintén ott dolgozó ismerősétől. Ennek érdekében a gyanúsított 2016. július 15-én a bevételért érkező férfit egy kevésbé forgalmas helyre csalta. A helyszínen a két fél között szóváltás alakult ki, majd a gyanúsított a magával vitt késsel többször mellkason szúrta a sértettet, beült annak gépkocsijába, és a földön fekvő áldozatán még két alkalommal áthajtott.

A bántalmazott a helyszínen elhunyt. A megalapozott gyanú szerint a fiatalember előre kitervelten, nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel ölt. A járásbíróság a gyanúsított előzetes letartóztatását azért hosszabbította meg, mivel szökésének, elrejtőzésének veszélye fennáll; illetve e bűncselekmény akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is járhat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!