Kék hírek

2017.06.08. 13:36

Rablásba torkollott a mulatság

A Szolnoki Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást K. Attila szolnoki lakos ellen.

szoljon.hu


A 22 éves férfi június 4-én hajnalban összeismerkedett egy fiatalemberrel egy szolnoki sörözőben. A fiatalok együtt mulattak, majd a zárórát követően tovább indultak egy másik szórakozóhelyre. A rövid ismeretség azonban rablásba torkollott, közölte a szoljon.hu-val a JNSZ MRFK referense.

A 22 éves férfi útközben erőszakkal elvette a sértett arany nyakláncát, majd elmenekült a helyszínről. A szolnoki nyomozók a bejelentést követően adatgyűjtésbe kezdtek, elemezték a beszerzett kamerafelvételeket, amelynek eredményeként rövid időn belül azonosították a bűncselekmény gyanúsítottját.


A „Tisza” Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai 2017. június 7-én délelőtt Albertirsán fogták el  a - több hatóság által is körözött - férfit és előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, az illetékes járásbíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte K. Attilát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!