Tiszaföldvár/Kengyel

2017.09.30. 12:50

Befejezték a nyomozást a drogkereskedő ellen

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást N. Zoltán tiszaföldvári lakos ellen.

A rendőrök a nyomozás adatai alapján megállapították, hogy a 37 éves tiszaföldvári férfi 2016. szeptemberétől Kengyel településen több alkalommal adott el „kristály” elnevezésű pszichoaktív anyagot.

A nyomozók Kengyelen és Tiszaföldváron számos helyen tartottak házkutatást. Több helyszínen átlátszó zacskóba csomagolt, fehér kristályos anyagot, valamint kábítószer fogyasztásához használatos eszközöket találtak, amelyeket lefoglaltak. A kirendelt vegyészszakértő megállapította, hogy a zacskókban lévő anyagok új pszichoaktív anyagnak minősülnek.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság a nyomozást az ügyben befejezte és a keletkezett iratokat vád-előkészítési javaslattal megküldte Szolnoki Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Forrás: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!