KATASZTRÓFAVÉDELEM

2017.10.04. 09:42

Háromszáz kilós szamarat húztak ki egy gödörből a tűzoltók

Furcsa nap volt a keddi a megyei katasztrófavédelem számára.

Forrás: Katasztrófavédelem

Kedden reggel egy szamár zuhant egy három méter mély gödörbe Vezsenyen a Fő utcában. A mintegy 300 kilogrammos állatot a szolnoki hivatásos tűzoltók a helyiek segítségével, erőgéppel és tömlőkkel emelték ki a gödörből. Az állatnak szerencsére nem esett baja.

Forrás: Katasztrófavédelem

Kigyulladt egy kisbusz motortere Jászárokszálláson, a Széchenyi István utcában, kedden reggel. A buszon senki nem tartózkodott, a környéken lévők megkezdték a tűz oltását. A jászárokszállási önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, majd vízzel visszahűtötték a motort. Sérülés ebben az esetben sem történt.

Kedden délelőtt egy villanyoszlopot döntött ki egy terepjáró Jászberényben, az Iskola utcában. Az oszlop rádőlt a járműre, de a vezetékek nem sérültek meg.

A jászberényi hivatásos tűzoltók és az áramszolgáltató szakemberei számolták fel a kárt. A tűzoltók leemelték az oszlopot a terepjáróról, de annak vezetője nem sérült meg – közölte az esetek részleteit a megyei katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!