JÁSZBERÉNY

2017.11.30. 12:35

Előbb egy gépkocsit tört fel, majd egy lakóházba akart betörni egy férfi Jászberényben

A rendőrség lezárta a nyomozást az ügyben. A hazaérkező tulajdonos zavarta meg az ismeretlent, aki 2017. május 19-én éjszaka akart betörni a jászberényi családi házba.

Forrás: police.hu

Az idegen a portán talált betondarabbal betörte a ház ablakának üvegét, hogy bejusson, azonban észrevette az időközben hazaérkező tulajdonost és elmenekült a helyszínről.

A jászsági rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek. A nyomozók rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 27 éves helyi lakost.

A nyomozók azt is megállapították, hogy a férfi 2017. május 19-én délután Jászberényben, egy utcán parkoló gépkocsi ablakát is betörte, majd a járműben hagyott női sportcipőt elvitte. A Jászberényi Rendőrkapitányság rendőrei lopás bűntett kísérlet és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt május 20-án gyanúsítottként kihallgatták V. Józsefet, majd őrizetbe vették.

Forrás: police.hu

A rendőrség befejezte a nyomozást az ügyben és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészség részére – adta hírül a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!