HÉTFŐ-KEDD

2017.11.21. 16:30

Négy baleset és két tűzeset: durván indult a katasztrófavédelem hete

Garázstűz, kidöntött villanyoszlop, kiégett autó, balesetek... Így indult a tűzoltók hete.

Baleset történt Kunszentmártonnál, a 44-es út és a 442-es út kereszteződésénél hétfőn délután.

Két jármű ütközött össze, egy kisbusz és egy személyautó karambolozott, az egyik járműben ülő ember beszorult a roncsok közé. Őt a kunszentmártoni hivatásos tűzoltók szabadították ki a roncsok fogságából, majd a helyszínelés után a járműveket eltávolították az úttestről. A sérültet a mentők kórházba vitték.

Kidöntött egy villanyoszlopot egy kamion Szolnokon a Véső út és a Sándor Pál út kereszteződésénél. A kidőlt villanyoszlop miatt mintegy 50 fogyasztási helyen szünetelt ideiglenesen az áramszolgáltatás. A szolnoki hivatásos tűzoltók elkerítették az érintett területet, az áramszolgáltató elhárította a hibát, a környéken élőkről nem kellett gondoskodni.

Két jármű ütözött Kenderes és Fegyvernek között hétfőn délután. Egy személyautó és egy pótkocsis teherautó ütközött össze, mindkét járműben egy-egy ember utazott. Egyikük a mentők ellátására szorult. A balesethez a kisújszállási önkormányzati tűzoltók vonultak, áramtalanították a személyautót, a beavatkozás félpályás útzár mellett történt.

Garázs gyulladt ki Törökszentmiklóson hétfőn este. Az Almásy úton történt a tűz, a garázsban lévő tárgyak gyulladtak ki, a bent parkoló busznak nem lett baja. A törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók az ablakon keresztül kezdték meg a tűz oltását, majd a buszt is kivontatták az épületből.

A helyszínre villanyszerelő is érkezett, aki a teljes körű áramtalanítást végezte. A tűzoltók átvizsgálták az épületet, de a tűz nem terjedt át a tetőszerkezetre, és a közeli épületre sem – írta az esetek részleteit a megyei katasztrófavédelem sajtóügyelete.

A kedd reggel tűzesettel indult, ugyanis leégett egy melléképület Karcagon, az Arany János utcában. Az épületben egy gázpalackot és egy autót is találtak, amely teljesen megsemmisült a tűzben.

Kedden délelőtt Szolnoknál, a 4-es főúton karambolozott egy gépkocsi és egy kisteherautó. Egy embert feszítővágó segítségével kellett kiszabadítani a roncsok közük, akik a mentők láttak el. A balesetben három ember sérült meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!