Közélet

2006.09.12. 16:29

Durvul a parlagfű

A július eleje óta tartó parlagfű ellenőrzési időszakban elrendelt 96 közérdekű védekezésből 44-et végeztettek el vállalkozókkal, 27 esetben a tulajdonos elvégezte a vállalkozó helyszínre érkezése előtt, valamint jelenleg 25 eset van folyamatban.

Bozsó Anikó

Megyénkben eddig harminchárom településen hajtotak végre közérdekű védekezést. A legtöbbet Jászberényben, pontosan 19-et. Cibakházán nyolcat, Kunhegyesen hetet, Mezőtúron, Jászboldogházán és Tiszafüreden ötöt. Csépán és Jászszentandráson négyet, Tiszajenőn, Jászfényszarun, Tiszaigaron, Jánoshidán pedig hármat. Kettő volt Túrkevén, cserkeszőlőn, Besenyszögön, Jászalsószentgyörgyön, Abádszalókon, és Tiszapüspökin. A legkevesebbet, egyet pedig Öcsödön, Kétpón, Jászapátin, Tiszavrákonyon, Jászkiséren, Kuncsorbán, Kunszentmártonban, Mezőhéken, Jászdózsán, Szászberken, Nagyréven, Zagyvarékason, Jászárokszálláson, Jászágón és Törökszentmiklóson végeztek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!