Közélet

2006.09.13. 12:36

Egyre szemtelenebbek a tolvajok

Szerdára virradóra betörtek egy szolnoki Kft. irodájába. Az ismeretlen tettesek befeszítették, majd leemelték az ablakot és felfeszítették az ott talált lemezkazettákat, így eltulajdonítva több mint 300.000 Ft készpénzt.

SZOLJON

Szolnok:

Megzavarták a tolvajokat, akik zsákmányukat hátrahagyva menekültek el, akiket a bejelentő zavart meg. Egy kertesház udvarán elhelyezett alumínium konténer falát bontották meg a tolvajok és abból öt Ericsson feliratú fa dobot akartak eltulajdonítani, melyen műanyag borítású többeres rézvezeték volt feltekerve.

Autóstáskát lopott a tettes, aki a kórház külső parkolójában álló Suzuki gépkocsi első ablakát törte be, hogy hozzájusson a táskához, melyet nem messze a helyszíntől hátrahagyott, így legalább a tulajdonos iratai megkerültek.

Tiszajenő:

Öt perc is elég volt a tolvajnak. A Ford Transit sofőrje résnyire lehúzva hagyta gépjárműve jobb oldali ablakát, majd öt percre otthagyta a gépkocsit. A szemfüles tolvaj az ablaküveget kívülről megfogta, majd lehúzta és benyúlt a műszerfalon hagyott brifkóért, melyben 15.000 forint készpénz volt.

Karcag:

Az éjszaka folyamán feltörtek egy Skoda Octavia típusú személygépkocsit. Az ismeretlen elkövető elvitte a gépjármű forgalmi engedélyét, valamint két bőrtáskát, melyben céges bélyegzők és hivatalos papírok voltak. A lopással okozott kár: 100.000 Ft.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!