Közélet

2006.09.15. 15:02

Új felszereléseket, eszközöket kaptak a lánglovagok

SZOLJON

Új gépjárműfecskendővel gazdagodnak a kisújszállási lánglovagok. Csütörtök délután érkezett az új családtag a laktanyába, ahol birtokba vehették a tűzoltók. A Mercedes alváz a Rosenbauer felépítménygyártó cég 2000 literes víztartályával és minden egyéb olyan szakfelszereléssel fel van szerelve, amelyre szükség lehet a beavatkozások során. Az autó ünnepélyes átadása szeptember 23-án, szombaton lesz a Kisújszállási Tűzoltóság laktanyájában.

Kunhegyes önkéntes köztestületi tűzoltósága új autóval gyarapodott. A jármű félnehéz kategóriájú általános célú és 85 millió forint értékű.

Új járművet kapott a napokban Szolnok hivatásos önkormányzati tűzoltóparancsnoksága is. A középkategóriájú, 83 millió forint értékű tűzoltóautó általános célokra használható. Ugyancsak a megyeszékhelyre került egy tűzoltásra és életmentésre alkalmas, magasból mentő gépjármű is. Működési magassága 42 méter, értéke 165 millió forint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!