Közélet

2006.10.14. 14:08

Vádemelés a kettős gyerekgyilkosság ügyében

A megyei főügyészség vádat emelt B-né K. Angelika ellen. A jánoshidai asszony lakásukon 2006. június 19-én este brutális módon megölte második házasságából származó 1 és 5 éves gyermekét.

Mészáros Géza

Mint arról Balázsné Dr. Busku Terézia ügyészségi sajtószóvivő tájékoztatást adott, a vádirat szerint a 30 éves vádlott haragudott anyósára, mivel az nem tudott anyagi segítséget nyújtani egy tartozás visszafizetésében. Olyan bosszút akart állni e sérelemért, hogy örök életére elkísérje a lelkiismeret-furdalás. E cél vezette, amikor eltervezte, hogy két kisebb gyermekét megöli.

Különös kegyetlenséggel, több eszközt használva valósította meg bestiális szándékát. Miután megölte a védekezésre képtelen kicsiket, önmagát próbálta megszúrni, de csak felületes sérülései keletkeztek. A vádlottat a főügyészség előzetes letartóztatása mellett előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több emberen, 14. életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés bűntettével vádolja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!