Közélet

2007.02.06. 09:58

Buszbalhé

Figyelmetlen buszsofőr okozta annak a férfinek a sérüléseit, aki még az utolsó pillanatban akart felszállni a busz hátsó ajtaján. A rendőrség hírei:

SZOLJON

Rákócziújfalu
Rákócziújfalu külterületén, egy mezőgazdasági területen lévő öntözőberendezésről rézkábelt loptak el ismeretlenek. A 350 méter kábel értéke 1 M Ft.

Karcag
Egy alumínium csónakot loptak el Karcagon az Apavára gátőrház mellől. A kár 90.000 Ft.

Berekfürdő
Betörtek egy tanyára. Az elkövetők egy motoros kapát, valamint különböző alumínium és vas eszközöket vittek magukkal.

Szolnok
Ismeretlen személy feltört egy tárolót a Széchenyi lakótelepen. Az elkövető egy 15.000 Ft –ot érő kerékpárt vitt magával.

Tegnap 13.30 órakor Szolnokon, a Széchenyi lakótelepen közlekedő menetrendszerinti autóbusz vezetője a megállóból való elinduláskor nem észlelte, hogy a harmadik ajtónál egy férfi még fel akart lépni. Ennek következtében az ajtó félig rácsukódott és a busz több méteren keresztül vonszolta a sértettet, aki súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt napon (2007. 02 06. 06.00 óráig) sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!