Közélet

2007.02.15. 14:21

RENDŐRSÉGI FELHÍVÁS

A Mezőtúri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztásának megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen, az alábbi tényállás alapján.

SZOLJON

Ismeretlen személy 2007. február 14. napján 07 óra 10 perc körüli időben Mezőtúr lakott területén, a Wesselényi utcában közlekedett az általa vezetett fehér színű, ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú személygépkocsival. A Wesselényi út és a Rákóczi út kereszteződéséhez érve az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasítását figyelmen kívül hagyva nem biztosított áthaladási elsőbbséget a Rákóczi úttal párhuzamosan kiépített kerékpárúton közlekedő gyermekkorú kerékpárosnak, melynek következtében a személygépkocsi elejével a kerékpárnak ütközött.

Az ütközés hatására a kerékpáros a gépkocsi motorháztetejére esett, majd onnan az úttestre zuhant. A baleset következtében a gyermekkorú személy 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.     

A balesetet követően az ismeretlen személy a kerékpárosnak nem nyújtott segítséget, nem győződött meg arról, hogy a balesettel érintett személy megsérült-e, vagy segítségnyújtásra szorul-e.

A Mezőtúri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya azt kéri, hogy aki az ismeretlen elkövetővel, vagy a balesettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja az (56) 550-380-as telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!