Közélet

2007.02.21. 10:00

Tetten érték a csokitolvajokat

Két szolnoki boltban is tolvajokat fogtak. Egyik esetben csokit, míg a másikban rágógumit próbáltak lopni az elkövetők. Víkend ház- és kocsifeltörés, tyúklopás még a kék hírekben. A rendőrségi közlmény szerint ez történt tegnap:

SZOLJON

Szolnok:

Tolvajokat fogtak két szolnoki boltban. Mindkét esetben elfogták a biztonsági őrök a tetteseket, akik más városból érkeztek és 39 doboz csokoládéval, illetve nagyobb mennyiségű rágógumival próbáltak meg távozni.

Tószeg:

Betörtek egy hétvégi házba Tószegen. Az ismeretlen elkövetők horgászbotokat, gázpalackot és szivattyút tulajdonítottak el 300.000 Ft értékben.

Jászberény:

Kedden a kora délutáni órákban feltörtek egy utcán parkoló Golfot. Az elkövető kiemelte a tulajdonos táskáját a benne lévő iratokkal és készpénzzel együtt. A kár 50.000 Ft.

Kenderes:

Keddre virradóra 11 db tyúkjától fosztottak meg egy kenderesi asszonyt a tolvajok. A 22.000 Ft-ot érő baromfit a nyitott melléképületből lopták el.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt napon 2 könnyű sérüléses baleset során 2 személy könnyű sérülést szenvedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!