Közélet

2007.06.22. 14:46

Egymilliót ajánlott fel Szekeres Imre

Hosszú idő óta ez volt az első éve Jászapátin a Jász — Nagykun — Szolnok Megyei Mészáros Lőrinc Gimnázium és Szakközépiskolának, hogy teljes egészében használhatta a középiskolának helyet adó épületét.

SZOLJON

Dr. Kalmár Pálné igazgató péntek délelőtt az intézmény évzáró ünnepségén hangsúlyozta, hogy az elmúlt években lezajlott felújítással, bővítéssel együtt járó nehézségeket megértéssel fogadták el. Tudták ugyanis, hogy egy korszerűbb, modernebb iskolaépületet kapnak vissza. Eredményként könyvelte el, hogy a felújítás éveiben sem esett vissza a középiskola diákjainak teljesítménye.

Az évzáró ünnepségen résztvevő Szekeres Imre országgyűlési képviselő, honvédelmi miniszter is reményét fejezte ki, hogy a megújult épület sokáig fogja a diákok javát szolgálni. Hangsúlyozta, hogy a tanulók jó teljesítménye nem csak jó érdemjegyeket jelent, hanem biztos tudást is amivel boldogulhatnak az életben. A képviselő saját jövedelméből egy millió forintot ajánlott fel az intézményben folyó kulturális, sport és természetesen oktató tevékenység támogatására. Ezzel együtt egy nemzeti zászlót is átadott az iskola igazgatójának.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!