Közélet

2007.06.15. 10:49

Ez csak gyakorlat volt

Karcagon is egyre több a gyermekekkel történt tragédia, az elmúlt időszakban azonban több diszkóbaleset is történt. Szerdán látványos, rendőrségi, mentős és tűzoltós diszkó baleseti „szimulációt” tartottak a fiataloknak a Kálvin utcában.

SZOLJON

A megrendezett baleset fiatal áldozatai — akiket  Kováts Mihály Általános Iskola diákjai személyesítettek meg — egy diszkóban eltöltött drogos , alkoholos este után indultak haza autóval. Az ittal fiatal sofőr karambolozott, egy utasa meghalt, s a szabályosan szemben haladó másik autó utasa megsérült, autója kigyulladt.

Ekkor jöttek a tűzoltó, mentők, rendőrök, akik összehangolt munkával mentették meg a sérülteket. Ez a baleseti szimuláció bírósági tárgyalással ért véget, ahol elítélték az ittas sofőrt. A látványos bemutatóval a rendezők szerették volna felhívni a jelenlévő fiatalok figyelmét a diszkóban fogyasztott drog és alkohol veszélyeire.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!