Közélet

2007.06.09. 08:06

Hangfelvételek az Il Ferro-ügyről

Két, az üggyel kapcsolatos hangfelvétel is van az Il Ferro károsultjainak képviselőjénél.

SZOLJON

Menyhért Mészáros László az ATV Egyenes Beszéd című műsorában péntek este elmondta: az egyik felvételt – egy telefonbeszélgetést – egy károsult rögzítette Körmendi Ákossal, a cég vezetőjével.

Ezen Körmendi Ákos arról beszél, hogy mit gondol azokról az emberekről, akiknek a pénzét elszedte. Menyhért Mészáros László azt mondta, hogy Körmendi Ákos trágár szavakkal illeti azokat, akik befizették nála a pénzt. A másik – szintén telefonos – hangfelvétel az egyik előző tulajdonossal készült, ő azt monda el, hogy szerinte ki a felelős és kinél lehet a pénz.

Menyhért Mészáros László a műsorban beszélt arról is, hogy csütörtökön egy volt rendőr vezette vagyonvédelmi cég megfenyegette a hangfelvételek miatt – azt mondták, hogy nem hozhatja azokat nyilvánosságra. A károsultak képviselője ezt be is jelentette a rendőrségen, az anyagokat bemutatta ott, de nem foglalkoztak a hangfelvételekkel.  

Menyhért Mészáros László közölte, hogy az autóreklámozással foglalkozó cég 800 károsult ügyfele jelentkezett eddig annál a pertársaságnál, amelyet nemrég alapítottak. Most még várnak néhány hetet, hogy újabbak jöjjenek, ezután adják be a bíróságra a keresetüket.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!