Közélet

2007.06.19. 14:24

Jubileumi expó nyílik a megyeszékhelyen

Az utóbbi évek talán legsikeresebb gazdasági rendezvényére készül a megyeszékhely. Hegmanné Nemes Sára alpolgármester sajtótájékoztatón számolt be az idei, június 22-től 24-ig tartó Szolnok Expo részleteiről.

SZOLJON

Mint elmondta, újabb jubileumához érkezett a nagyszabású kiállítás és vásár. A 15. Szolnok Expo helyszíne ezúttal az Aba-Novák Kulturális Központ és a Hild tér környéke lesz. Negyvenegy megyei vállalkozás és több mint félszáz, a térségen túlról érkező kiállító állítja fel hét végére a belvárosban a standját. A három napos rendezvénynek két kiemelt témája lesz: mégpedig a „Logisztikai megoldások a beszállítói kapcsolatokban” illetve a „Megújuló energiák hasznosításának lehetőségei”.

Az elsőnek a Bi-Ka Bt., utóbbinak a megyei kereskedelmi és iparkamara és az Euro-Régió Térségfejlesztési Tanácsadó Kft. a rendezője. Elhangzott, az Expo tartalmilag nem csupán cégek és vállalkozások „kitárulkozását” jelenti, hanem széleskörű eseménycsokrot: kiállítást, vásárt, gazdasági és kulturális programokat, amelyeket az idősek és fiatalok egyaránt díjtalanul látogathatják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!