Közélet

2007.09.16. 13:10

Országos döntőben mutatták be tudásukat

Két hete rendezték meg Debrecenben a III. Országos Polgárőr Közlekedésbiztonsági verseny országos döntőjét. Megyénket egy túrkevei és egy jászberényi versenyző és két fő kísérő képviselte.

SZOLJON

A döntőben a versenyzőknek elméleti és gyakorlati feladatokat egyaránt teljesíteniük kellett. Elméletben közlekedési és polgárőr-ismereti tesztlap, gyakorlatban, pedig akadálypálya várta a versenyzőket. Az egyéni elméleti versenyben az első helyezést Dittrich Imre a Túrkeve Város Polgárőr Egyesületének Elnöke szerezte meg. Az összesített csapatversenyben megyénk az előkelő nyolcadik helyen végzett. Ezzel nagyot javított a tavalyi eredményén, amikor is a tizennyolcadik helyen zárta a döntőt. A versenyszéria a kevi polgárőrök számára a Város napi rendezvényen folytatódott tovább. Igaz ekkor könnyedebb műfajban, főzőversenyben szerezték meg az első helyezést, egy hamisíthatatlan gulyáslevessel.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!