Közélet

2007.09.14. 17:00

Sarkozy bojkottálta a meetinget az alattyáni polgármesterrel

Nicolas Sarkozy, francia elnök, hazája magyarországi nagykövetségén rövid beszédet mondott, ezt követően pedig távozott a fogadás helyszínéről. Kockás Gábor Alattyán polgármestere elmondta, hogy végül nem volt arra lehetőség, hogy település képviseletében szót váltsanak egymással.

SZOLJON

Alattyán polgármesterének, Koczkás Gábornak az Országgyűlés épületében ugyan nem volt alkalma szót váltani Nicolas Sarkozyvel, Franciaország elnökével, viszont az előzetes tervekkel ellentétben lehetőséget kapott arra, hogy a francia nagykövetség épületében bemutatkozzék az államférfinak.Az előzetes program szerint az elnök parlamenti ünnepi beszédét követően nyílt volna alkalom a kapcsolatfelvételre, ez azonban — egyelőre még nem tudni miért — meghiúsult. Ennek ellenére a településvezető még bizakodik, hisz ezekben a percekben már a nagykövetség épületében várja a francia hivatalos delegáció érkezését. 


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!