Közélet

2007.09.07. 10:30

Több milliót fújtak meg a MÁV-tól

A szolnoki MÁV állomás második emeletén lévő irodákat és éttermet fosztották ki ismeretlen betörők, akik egy páncélszekrényt feltörve több milliós zsákmánnyal lógtak meg. További kék hírek a rendőrség tollából>>>

SZOLJON

Szolnok:
Betörtek a Szolnok MÁV állomás épületében lévő egyik étterembe. Az elkövetők szerdán éjjel juthattak be az épület második emeletére, ahol bejutottak több irodába és egy páncélszekrényt feltörtek, melyből több millió forintot tulajdonítottak el. A Szolnoki Rendőrkapitányság nagy erővel megkezdte a nyomozást.

Csütörtökön a délutáni órákban 3 személygépkocsit törtek fel ismeretlenek a Szolnok Hetényi Géza kórház területén. Az elkövetők iratokat, ruházatot és táskákat loptak el. A kár összesen közel 400.000 Ft.

Pusztamonostor:
Nyitva hagyta gépkocsiját egy pusztamonostori férfi. 10 perc elég volt a tolvajnak, hogy a Nissanból kiemelje a tulajdonos iratait, munkahelye tulajdonát képező készpénzt, bankkártyát és mobiltelefont.

Jászladány:
Lefújták a riasztót. Betörtek a Jászberény külterületén lévő vízmű telepre. Az elkövetők búrhabbal lefújták a riasztó berendezést, elvágták a telefonkábelt, majd betörtek a műhelybe, de nem vittek el semmit. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

Karcag:
Tolvajok a vonaton. Egy hajdúhadházi párost fogtak el a rendőrök tegnap reggel a Nyíregyháza-Budapest között közlekedő vonaton. A 29 éves férfi és a 19 éves nő egy budapesti nő táskáját emelték el, amikor azt őrizetlenül hagyta a fülkében. A Karcagi MÁV állomáson azonban elszámoltatták a gyanús párost, akiknél a ruházatátvizsgálás során előkerült az ellopott mobiltelefon, és készpénz is. Az elkövetőket gyanúsítottként hallgatták ki a zsaruk.

Egy jól szituált nő és férfi jelent meg az egyik karcagi boltban. Nézegették az árukat és közben beszélgetéssel elterelték az eladó figyelmét és a pult alól elemelték az 50.000 Ft készpénzt tartalmazó dobozt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 súlyos 1 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!