Közélet

2007.09.30. 16:18

Több mint százmillió a közösségi házra

Jászdózsán szombaton kora este felavatták a község új, összesen több, mint 114 millió forintos költséggel elkészült új közösségi házát.

SZOLJON

A helyi általános iskola és a Honismereti Szakkör műsorát követően Szerencsés István polgármester elmondta, hogy pályázat útján az előző önkormányzat hetven millió forintot nyert az egykori gazdasági épület átalakítására, amelyhez több, mint 44 millió forintot vett fel fejlesztési hitelként a község, hogy felépíthessék a művelődés új házát. Szekeres Imre honvédelmi miniszter, országgyűlési képviselő avatóbeszédében kifejezte elismerését a település számára, hogy amikor a pénzek felhasználásáról kellett dönteni nem feledkeztek meg a kultúráról sem. Az eseményen több országgyűlési képviselő, a megyei közgyűlés tagjai, illetve a közművelődés megyei, környékbeli szereplői mellett részt vett a község korábbi polgármestere, Palotai Lászlóné, és a támogatást elnyert korábbi képviselő-testület több tagja is. Az épület hivatalos átadását is jelentő szalagátvágást követően Szerencsés István polgármester a közösségi ház kulcsát Dalmadi Tibornénak, az Általános Művelődési Központ igazgatójának nyújtotta át.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!