Közélet

2008.08.12. 17:39

Egy héten keresztül ismét korzózhatunk a Hild téren

Bár véget ért a Tisza-parti Nyár című programsorozat, a szolnokiak továbbra sem maradnak programok nélkül.

HE

Az Aba Novák Kulturális Központ augusztus 15-én immár kilencedik alkalommal nyitja meg a sokak által várt gasztronómiai és kulturális rendezvény, az Ételkorzó kapuit. Az egy héten kersztül látogatható esemény igazi csemegével szolgál a hasukat és a fülüket is szerető érdeklődőknek: a hagyományokhoz híven négy neves szolnoki étterem is képviselteti magát a Hild téren, ahol országos hírnevű fellépők muzsikáira fogyaszthatják el estebédjüket.

Varga Zsuzsa, az Ételkorzó szakmai felelőse elmondta, idén is nagy érdeklődésre számítanak — A lakosoknak igényük van az ingyenesen látogatható, tartalmas rendezvényekre, így ismét különleges programokkal kedveskedünk a környékbelieknek. Népszerű előadókat sikerült megnyernünk, így fellép többek között Bródy János és Demjén Ferenc is. Az ételek között is megtalálhatja mindenki az ízlésének leginkább megfelelőt a csülöktől kezdve a bográcsos különlegességekig.

— Ilyenkor mindig valami újat és izgalmasat szeretnénk kínálni a vendégeknek, amik eltérnek az otthon megszokottól — árulta el az egyik vendéglős, Gál Zoltán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!