Közélet

2008.08.17. 11:37

Szolnoki lány lett Berek szépe

Szombaton éjszaka megválasztották a berekfürdői Strand Szépét. Bár a rosszra fordult időjárás miatt nem a szabadban, hanem a fesztiválsátorban tartották a versenyt, ez az induló ifjú hölgyeket nem zavarta.

DE

[caption id="" align="alignright" width="200"] Szolnoki lett a Berek szépe
[/caption]A budapesti, debreceni, karcagi és szolnoki tíz induló lány először utcai ruhában ment fel egyenként a színpadra. A zsűri azonnal pontozta a látványt, s máris folytatódott a fürdőruhás mustra - a jelenlévő urak nagy megelégedésére.

A megméretést végül a 18 éves szolnoki Lékó Barbara nyerte, második a budapesti Kaszás Mercédesz, harmadik a debreceni Kiss Melinda lett.
A szolnoki 18 éves királynőnek nem ez volt az első megméretése. - Nagyon szeretem a versenyeket, jóérzés ott lenni a színpadon főleg, ha díjat is kap az ember. Már nyolc hasonló versenyen indultam. Így kétszer a karcagi Nagykunság Szépén. Bízom benne, hogy jövőre ott is dobogós leszek.

Barbara egyébként a szolnoki ruhaipariban most lesz negyedikes, most az érettségi a legfontosabb számára. Onnan továbbtanulni Budapestre, a könnyűiparira készül, mert mindenképpen színpad mellett szeretne maradni, csak lehet, hogy a túloldalon. Számára a szépség adottság, s mint fogalmazott mindenkinek megvan a maga szépsége. Ennek a zsűrinek most ő volt a legszebb.
A 170 centis leányzó főbb adatai: mellbőség  91centi, derék 63, csípő 91. Azt is elárulta, ezét sokat is tesz, hiszen mindennap odafigyel az étkezésére, konditerembe jár, hogy mindig a legjobb formában legyen. Ilyen éjszaki strandversenyen még nem indult, épp ezért izgalmasabb volt számára mint a többi. Kedvenc együttese nincs, hangulatfüggő mit hallgat. Szeret divatosan öltözködni, ruháit részben maga tervezi, részben vásárolja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!