Közélet

2008.10.31. 14:05

Uniós pénzből újulnak meg az utak

Tiszafüreden a Dózsa György és a Kiss Pál utcák felújítása a következő lépcsőfoka annak a képviselőtestület által meghatározott tervszerű folyamatnak, melynek célja a város úthálózatának fejlesztése.

MG

 A Dózsa György és a Kiss Pál utcák felújítása a tiszavégi városrész balesetmentes összeköttetését teremti meg a városközponttal. A program az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak-alföldi Operatív Programjától nyert 90 százalékos pályázati támogatás segítségével valósul meg. A munkaterület átadás-átvétel már megtörtént a helyi önkormányzat és a közbeszerzési eljárás nyertes kivitelezője, a Vegyépszer  Zrt. között. Az útburkolatok felújításával együtt sor kerül az utak melletti járdák és vízelvezetés rekonstrukciójára is. A beruházás — amely közel 110 millió forintos Európai uniós támogatással valósul meg — befejezési határideje 2009. június elseje — nyilatkozta Mihály Sándor alpolgármester, a beruházás projektmenedzsere.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!