Közélet

2008.10.17. 14:45

Volt férje erősen hisz abban, hogy Törőcsik Mari meggyógyul!

Ő egy nagyon erős nő - mondja Bodrogi Gyula. A volt férj nem tud semmi konkrétumot, de nem nagyon bánja, mert ő csak a hírre vár: Törőcsik a saját lábán elhagyta a kórházat.

SZOLJON

Bodrogi biztos abban hogy ez így fog történni, és azt szeretné, ha nem is írnának Mari betegségéről, csak akkor, ha már meggyógyult. A család, a színház és a kórház ezt következetesen be is tartja, a legkisebb hírek sem szivárognak ki, a pletykalapok a tüdőbetegséget feszegetik.

Mindenki találgat

Van, aki szerint bevérzett a gyomra, de ez a kevésbé valószínű. Mindezek csak találgatások és arra alapoznak, hogy a Nemzet Színésze valóban nagyon sokat cigarettázik, és vizsgálták a tüdejét. Állítólag eközben lett annyira rosszul, hogy intenzív osztályra került.

Lánya már hazatért hozzá

Annyi bizonyos, hogy lánya már megérkezett Magyarországra, hogy Törőcsik Mari mellett lehessen.
A sors fintora, hogy a művésznő éppen vissza akart venni a tempóból, pihenni készült, nem akart annyi feladatot vállalni. Most a Nemzeti Színház Revans című darabjában játszik, és jövő tavasztól csak egy új szerepet akart elvállalni.

http://www.kiskegyed.hu/cikk.php?cikk=441

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!