Közélet

2008.11.25. 15:37

Kolonics Györgyre emlékeznek Jászalsózentgyörgyön

Illusztris vendégeket fogad Jászalsószentgyörgy szombaton, Koczka László meghívására immár tizedik alkalommal érkeznek a településre az ország legjobb kenusai.

SZOLJON

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnokok, érmesek ezúttal nem kenus tudásukról adnak számot, hanem a labdarúgópályán bizonyítják, gömbérzék tekintetében sem szorulnak korreppetálásra.

- Szomorú aktualitása lesz a hét végi rendezvénynek. Az elmúlt kilenc évben mindig itt volt közöttünk a júliusban tragikus körülmények között, edzésen elhunyt, kétszeres olimpiai bajnok Kolonics György. Ezúttal rá is emlékezünk a 13 órakor kezdődő barátságos focimeccsen - tudtuk meg a főszervező Koczka Lászlótól.

A tizenhat vendég a meccs után sem siet haza, este közös vacsorával egybekötött élménybeszámolót tart a Pekingben győztes Vajda Attila, a bronzérmet szerzett Kiss Tamás, a maratoni vb-győztes Csabai Evin, Györe Attila és Hüttner Csaba.

Címkék#Kiss Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!