Közélet

2008.12.08. 11:24

Kupont kapnak, akik előre váltanak vonatjegyet

A MÁV-START Zrt. a karácsonyi időszakban utazók számára elkerülhetővé kívánja tenni a pénztárak előtti sorban állást, a zsúfoltság miatti bosszankodást.

R. Á.

 Azon utasok, akik december 8. és 14. között, a december 18-tól 2009. január 4-ig tartó időszakra előre megváltják vonatjegyüket, és 100 kilométernél hosszabb távolságra utaznak, minden megkezdett 100 kilométer után egy 100 forintos utazási kupont kapnak! Az akcióban a szolnoki állomás és a jegyirodák is részt vesznek.

Az egy útra szóló menetjegyhez maximum 4, menettérti jegyhez legfeljebb 8 kupon adható. Az IC pótjegyként, helyjegyként, vagy pót- és helyjegyként további 100 forint értékű kupon jár, a díjmentes IC pótjegy, helyjegy, vagy pót- és helyjegy kivételével.
Az utazási kupon 2009. január 5-től a MÁV-START Zrt. belföldi-, illetve nemzetközi személypénztáraiban — a kupont érvényesítő bélyegzéstől számított 6 hónapig — használható fel menetjegyvásárlásra. Egyidejűleg több utazási kupon is felhasználható. Az utazáshoz fel nem használt, illetve csak részben felhasznált menetjegy, illetve pótjegy, helyjegy, vagy pót- és helyjegy visszaváltása esetében a már átvett utazási kupont vissza kell szolgáltatni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!