Közélet

2009.08.05. 09:40

Tiszazugi hírek

Címkék#Tiszazug

Tiszainokán már javában zajlik a falunap előkészülete, Tiszaföldváron hangversennyel készül a Férfikar.

N.G.

Hangversennyel jubilál a Földvári Férfikar

Már javában tart a Földvári Nyár rendezvénysorozat, amely — az előző évekhez hasonlóan — színes programokkal várja az érdeklődőket. Augusztus 7-én, pénteken a nyolcvanöt éves Tiszaföldvári Férfikar ad jubileumi hangversenyt. Jeles ünnep alkalmából vendégfellépők is érkeznek, így a Martfűi Női Kar, földvári Pedagógus Női Kar valamint az MGV Frankonia Gräfenberg Férfikórus.

Amatőr lovasversenyt szerveztek gyerekeknek

A minap amatőr gyermek ügyességi lovasversenyt szervezett a kunszentmártoni Szent Márton Lovasegyesület. A szervezők számára a fő szempont a gyerekek, a fiatalok és lovaik megmozgatása volt. A verseny zárásaként mindenkit megmosolyogtatott a „lovagolj és fuss” versenyszám, ahol a versenyzőknek először lóval, majd ló nélkül kellett megtenniük ugyanazt a távot, természetesen ugyanazon akadályokkal megküzdve.

Lázasan készülődnek a tizedik falunapra

Tiszainokán már javában zajlanak a tizedik, jubileumi falunap előkészületei, tudtuk meg Szendreiné Kiss Erzsébet polgármestertől. A rendezvény — amit augusztus 20-án tartanak — lebonyolítására helyi vállalkozóktól és cégektől kapott támogatást az önkormányzat, amelyből zömében amatőr helyi és térségbeli művészeti csoportokat, valamint országosan is ismert vendégfellépőket hívnak majd meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!