Közélet

2010.04.19. 07:50

Fiatal önkéntesek napját tartják Jásztelken

Egyedülálló kezdeményezésbe fognak a jászteleki fiatalok a hétvégén.

Szoljon.hu

— Az Önkéntes Fiatalok Napja alkalmából egyik lelkes munkatársunk, Kuli Ádám az országos "KÖZÖD" programhoz csatlakozva 25—30 falubeli fiúval, lánnyal összefogva arra vállalkozott, hogy  jövő szombaton idős embereken segítenek — mondta Kisbakonyi Zoltánné Jásztelek  polgármestere.

— A fiatalok több mint 30, a településen élő idős embernek levelet írtak, amelyben felajánlották segítségüket olyan ház körüli munkákban, amelyet a lakók korukra és egészségi állapotukra tekintettel már nem tudnak elvégezni. Így kerti munkára, fűnyírásra stb, de apróbb javításokra is vállalkoznak a fiúk és lányok a jövő szombaton. A fiatalok várják az idős emberek visszajelzését, hogy kinek miben tudnak segíteni. Ezen túl elvállalták azt is, hogy a település központjában lefestik a parkbéli padokat és rendbe teszik a művelődési ház udvarát— tette  hozzá Kisbakonyi Zoltánné, polgármester.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!