Közélet

2010.04.24. 10:14

Nem sikerült az apátiaknak a döntőbe jutás

Lezajlott az egyik kereskedelmi tévé csatorna „Nagy vagy!” címet viselő sport- és ügyességi vetélkedőjének az a középdöntője, amelyen a jászapáti általános iskola csapata is részt vehetett.

Szoljon.hu

Az újabb megméretésre érkező jászapátiakat az elődöntőben már megismert színészek örömmel és jó barátként fogadták. A diákokból, tanárokból szülőkből verbuvált csapat tagjai szerint a középdöntő feladatai sokkal érdekesebbek voltak, mint az előzőek. Igaz, embert próbálóbbak is. A türkizkék pólós apáti csapatnak végül nem sikerült továbbjutnia a döntőbe, de ez mégsem keserítette el a résztvevőket.

— Egy biztos, hogy akik a csapatot alkották s akik a helyszínen szurkoltak nekünk, nagyon  jól érezték magukat — mondta Berente Éva, az egyik résztvevő szülő. — Sportoltunk és az iskolánk, városunk hírnevét is öregbítettük. Mindehhez köszönjük a támogatók segítségét. Bízunk abban, hogy jövőre ismét részt vehetünk ebben a játékban és akkor talán a főnyereményt is a miénk lehet. Akkor még „nagyobbak” leszünk — tette hozzá a szülő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!