Közélet

2010.11.11. 14:58

Díjátadás a szociális munka napján

A szociális munka napjában tartottak csütörtökön ünnepséget a szolnoki megyeházán.

BGY

A hagyományoknak megfelelően a megyei közgyűlés elnöke, Kovács Sándor köszöntötte a résztvevőket, majd átadták az elismerő díjakat. Jász-Nagykun-Szolnok Megye Szociális Díjában részesült Jászberény Város Idősek Otthonának Kollektívája, Somogyi Péterné, a Karcagi Egyesített Bölcsőde Varró úti telephelyének csecsemő- és gyermekgondozója és Szalayné Farkas Julianna, a megyei gyermekvédő intézet és gyermekotthon igazgatója. Átadták a megyei idősbarát önkormányzat díjat is, melyet idén Jánoshida, illetve Kisújszállás önkormányzata kapott meg.

A megyei Esély Szociális Közalapítvány Kuratóriumának szakmai díjában részesült Bakó Józsefné, az újszászi Zagyvaparti Idősek Otthona intézményvezető ápolója, Márki Kálmánné, a túrkevei Berettyó-Körös Többcélú Társulás Szociális Szolgáltató Központjának házigondozója és Urbán Jánosné, a fegyverneki „Angolkert Otthon” megyei Idősek Otthona, Pszichiátriai Betegek Otthona és Rehabilitációs Intézménye ápolója.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!