Közélet

2010.11.20. 14:06

Több előadást is szerveztek a károsultakért

Az önkormányzat és helyi Művelődési Ház közös szervezésében tartottak Jászladányban Márton napi jótékonysági rendezvényt a napokban a kolontári vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésre.

B.Cs.

A kivételes estén a helyi illetve ladányi kötődésű tehetséges amatőr előadók műsorában gyönyörködhettek az adakozók. A magánszemélyek, munkahelyi közösségek, civil szervezetek végül is összességében 231 ezer forintot gyűjtöttek, amely összeget azóta a kolontáriak külön adományszámlájára befizették. Tili Károly Kolontár polgármestere az adományt közvetlenül a lakossági kárenyhítésre kívánja fordítani.

Jászapátin pedig a Mészáros Lőrinc Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium 8. a osztályos, gimnazista tanulói pedig a korábban már többször bemutatott Muzsika hangja című előadásukkal lépnek fel november 21-én vasárnap a helyi művelődési házban. A bemutató bevételét szintén az iszapkatasztrófa károsultjainak ajánlják fel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!