Közélet

2011.03.13. 20:45

Nézze meg mivel tölti hétvégéjét a többszörös szépségkirálynő

A tizenhét éves kenderesi Németh Nikolett számos szépségversenyt tudhat maga mögött, s a legtöbb megmérettetésen az ő fejére került a korona.

Szoljon.hu

Igaz, a versenyekre való felkészülések nagyon sok idejét lekötik, de a hét utolsó napja, a vasárnap számára is nagyon fontos.

— Számomra az ideális vasárnap úgy kezdődne, hogy nem a telefonom hangjára kellene ébrednem, hanem kicsit tovább pihenhetnék, mint a többi napokon — kezdte mesélni Niki. — De ennek ellenére a hétvégéim általában elég zsúfoltak. Ugyanis a szépségversenyek mellett már bemutatókra és fotózásokra is járok, amik persze hétvégén vannak. Ezért legtöbbször már a korai vonattal indulok Budapestre ezeken a napokon. Persze ez „édes teher” számomra, mert nagyon szeretek részt venni ezeken a rendezvényeken.

Nikolett hozzátette: ha mégis úgy alakul, hogy a vasárnapja szabad, akkor az nagyrészt tanulással telik, hogy fel tudjon készülni a következő hétre az iskolában.

— Ez eddig is nagyon fontos volt számomra, de most érettségi előtt különösen az. Próbálom azért úgy beosztani a programjaimat, hogy jusson idő kikapcsolódásra is, ilyenkor szívesen olvasok, megnézek egy filmet, vagy épp nagyokat sétálok a kiskutyámmal, Csinikével — osztotta meg velünk a többszörös szépségkirálynő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!