Közélet

2013.06.10. 10:41

Idén is több százan sétáltak át a szolnoki Szeretehídon

Idén 603 fiatal és idős ember 13 csoportban 17 projektet hajtott végre a közelmúltban megrendezett Szeretethíd című rendezvényen Szolnokon.

Szoljon.hu

Pedestrians in the city

Fotó: Getty Images/iStockphoto

Szemetet szedtek a város területéről, időseket látogattak meg három idősek otthonában, saját készítésű ajándékokat illetve műsort adva. Hasonlóképpen a Hetényi kórházban vigasztaló szavakkal kedveskedtek a betegeknek. A város több helyszínén, többek között Szandán is parkrendezési munkálatokat végeztek, egy csapat ellátogatott a Családok Átmeneti Otthonába az ott élő gyermekek részére focikupát szervezni. Idén sem maradhatott ki a Liget úti Fogyatékos Otthon, ahol a fiatalok kézműveskedtek az otthon lakóival. Újdonság volt idén a „Nyitott templom „ akciónk, ahol a látogatók a szolnoki református templom történetéről ismerhettek meg érdekességeket. Méltó befejezése volt az esti Szer-Jam klubunk programja a napközben végzett önkéntes segítő munkának.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!