Közélet

2013.07.02. 13:14

Javult a közbiztonság a pletykafalui városrészben

Elsősorban városüzemeltetéssel kapcsolatos felvetések hangoztak el a minap Szolnokon, a volt Abonyi úti általános iskolában tartott lakossági fórumon.

M.G.

A pletykafalui városrészben élőknek Szalay Ferenc polgármester elmondta, bár takarékos költségvetéssel működik a megyeszékhely, minden kötelező feladatot ellátnak az intézményei. A város első embere azt is hangsúlyozta, hogy elegendő forrást biztosítanak a helyi egészségügyi programokra, továbbá a kultúra, a sport és a szórakoztató rendezvények támogatására is.


Szalay Ferenc – lakossági kérésre – ígéretet tett arra, hogy a lehetőségek szerint az önkormányzat felajánlja a segítségét a közelmúltban a környékbeli házakban tett viharkárok enyhítésére. Szabó Zoltán városi rendőrkapitányhoz azzal fordultak a városrészben élők, hogy a hatóság körében is ismert néhány népesebb család tagjait fegyelmezzék meg. A rendőr ezredes megnyugtatta a kedélyeket: a  közbiztonságra veszélyes személyeket már kiszűrték. Hangsúlyozta, bármilyen felvetéssel, minden apróbb esetben is keressék fel a  körzeti megbízottat, akit az önkormányzat jóvoltából nemrégen a lakosság által is elérhető mobiltelefonnal láttak el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!