Közélet

2013.07.02. 17:32

Segélyt osztanak a rászorulóknak

Mezőtúr idén ismét részt vesz az EU Élelmiszersegély Programban.

Szoljon.hu

A korábbi években élelmiszersegélyben már részesült rászorulók – változatlan körülmények fennállása esetén – részesülhetnek támogatásban. Az élelmiszersegély kiosztására július 8-11 között kerül sor.


Berkenyét is ültettek a résztvevők


A Mezőtúri Református Egyházközség Idősek Otthonában rendezték meg a napokban, immáron harmadik alkalommal a „Környezetünk védelme legyen mindannyiunk szívügye” elnevezésű környezet,- és természetvédelmi programot. Az előadásokat követően a résztvevők elültették az intézmény udvarán az év fáját, mely 2013-ban a házi berkenye.

 
Tanulmányterv készül Kuncsorbáról


Egy pályázati lehetőségnek köszönhetően tanulmányterv készül a község fejlesztési lehetőségeiről. A településtérkép az 2014-2020 közötti elképzeléseket vázolja fel Kuncsorbáról.


Tíz hektárt művelnek a kétpóiak

Több mint hatvan közcélú munkást foglalkoztatnak Kétpón. Többségük azon a tíz hektáros területen dolgozik, amelyen különböző konyhakerti növényeket nevelnek. Ezek jelentős részét a helybéliek kapják meg, illetve értékesíteni fogják majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!