Közélet

2014.01.10. 22:01

Régi munkahelyek előtérben

A Karcagi Általános Iskola Györffy István Tagiskolája helytörténeti pályázatot hirdetett az általános iskolák felső tagozatos tanulói számára.

Szoljon.hu

 Mint Kovács Miklósné történelemtanártól megtudtuk, az elmúlt évtizedben a korábban kiírt pályázatokra száz értékes munka érkezett.
A mostani pályázat célja is Karcag és környékének sokoldalú megismerése, a történelmi műveltség elmélyítése, a történelmi kompetenciák fejlesztése, az önálló ismeretszerzés.


Pályázni a következő témában lehet egyénileg: Régi karcagi munkahelyek.
A munkákban a pályázó szülei, nagyszülei, rokonai, ismerősei olyan munkahelyének bemutatását várják, amelyeket az általános iskolás korosztály már nem ismerhet, hiszen megszűntek, bezártak, átalakultak az idők folyamán.
A pályázat terjedelme: minimum öt A/4 oldal géppel vagy kézzel írva. A pályázat tartalmazhat képeket, fotókat, illusztrációkat. A pályázatokat szakmai zsűri értékeli és minősíti.


Eredményhirdetés 2014. február 11-én a Györffy Napok keretében lesz. A pályázatokat január 15-ig lehet az iskolában leadni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!