Közélet

2014.01.22. 19:30

Tizenötödször rendeztek menedzser bált

Tizenötödik alkalommal rendezték meg ebben az esztendőben Jászberényben a Menedzser Bált.

Szoljon.hu

A Jászsági Menedzser Klub Egyesület számára mindig is feladatként jelent meg, hogy a térség életére nagy befolyással bíró vállalkozások számára teret, lehetőséget biztosítsanak annak érdekében, hogy kapcsolataikat erősítsék. A szakmai, gazdasági rendezvények, tanulmányutak, előadások mellett a menedzser bál mindennek kötetlenebb formáját teremti meg.

A jubileumi rendezvényt az egyesület elnöke, dr. Rédei István, illetve a rendezvényen fővédnökként jelen lévő, jászberényi születésű dr. Balogh Ádám, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke nyitotta meg. Az alelnök köszöntőjében kiemelte, hogy hazánkban felértékelődött a kis- és középvállalkozások szerepe, mind a gazdasági teljesítményük, mind a foglalkoztatottak számát tekintve. Balogh Ádám érdeklődésünkre hozzátette, hogy a stabilitás megteremtében is elengedhetetlenül fontosak ezek a vállalkozások. Hosszú távon azok az országok tudnak erőssé válni, ahol a középvállalkozói szektor erős. A nemzeti bank mindehhez a vállalkozások számára nyújtott speciális hitellehetőséggel, a növekedési hitelprogram elindításával próbál hozzájárulni, amit szeretnének, ha még többen vennének igénybe.

Hagyomány, hogy évről évre helyi közösségeket támogat báljával a térség vállalkozói köre. Ebben az évben a Jászsági Hagyományőrző Egylet, illetve a Jász Gimnasztika Sportegyesületet támogatták a bál bevételével. A vendégek számára a sportegyesület két fiatal tehetsége, Katona Laura és Katona Dorina tartott bemutatót, majd a vacsorát követően este Szűcs Antal és Gál Péter Latin varázs című bemutatóját hallgathatta a vendégsereg, majd a táncmulatságot az éjfélkor megtartott tombolasorsolás szakította csak meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!