Közélet

2014.01.14. 17:33

Válaszút előtt a Jobbik szolnoki szervezete

Lemondott a Jobbik Magyarországért Mozgalom szolnoki alapszervezetének elnöksége.

M. G.

Erről Nagy Gyula elnök, illetve Fazekas Sándor, Nagy Sándor és Török Ferenc alelnökök a minap levélben tájékoztatták a tagságot. A dokumentum szerint, melynek tartalmát Nagy Gyula telefonon is megerősítette, belső csatározások zajlanak a párt szolnoki szervezetében: „...A 2014. január 5-én megtartott taggyűlés megmutatta, hogy az elmúlt három év belső csatározásai, a többség akaratának következetes figyelmen kívül hagyása, valamint az elnökség és a többség akaratának folyamatos felülbírálása, semmibe vevése az alapszervezet tagságát demoralizálta, az emberi kapcsolatokat szétzilálta...

...Arról van szó, hogy az egyéni ambíció, karriervágy a párt érdekei elé kerül, miközben a kommunikáció azt akarja elhitetni a figyelmen kívül hagyott többséggel, hogy neki kötelessége dolgozni, nem is akár hogyan – teljes erőből, energiával. Nos, az utolsó taggyűlés megmutatta, hogy a 25 fős alapszervezet mindössze 6 tagja (beleértve a képviselő-jelöltet is) hajlandó ezért dolgozni...”.
Nagy Gyula mindehhez hozzátette, hogy az elnökség lemondását nem fogadta el a tagság, és hamarosan a belső ügyekről és az országos képviselő-jelölt állításról is sajtótájékoztatóban informálják a polgárokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!