Közélet

2014.11.23. 18:06

Évfordulóját ünnepelte a fegyverneki csoport

A napokban ünnepelte megalakulásunknak első évfordulóját a fegyverneki mozgáskorlátozottak csoportja. A „születésnapot” jó hangulatú rendezvénnyel tették vidámmá és emlékezetessé.

SZOLJON

– Rendezvényünk három részből állt, természetesen voltak egészségügyi előadások, majd kikapcsolódásképpen kultúrműsort láthattunk és finom ebédet fogyasztottunk – számolt be a programról Göblyös Ferencné csoportvezető. Az előadás keretében ízületi problémákról, kopásokról hallhattak a résztvevők dr. Nagy Mihály ortopéd orvostól. A kultúrműsor keretében voltak versek, dalok, de vidám jelenet is szórakoztatta a közönséget, majd örökzöld melódiák, valamint juhászdalok és mulatós nóták csendültek fel.

– Jó érzés volt látni a vidám és mosolygós arcokat, jól szórakozott a 127 jelenlévő – tette hozzá Göblyösné Marika.

A fegyverneki csoportnak egyébként százhatvan regisztrált tagja van, akik fegyvernekiek és örményesiek. Ahogy azt a csoportvezető elmondta – aki egyébként maga is érintett – a csoport megléte segítség. Tagjai ugyanis átérzik egymás érzéseit, gondjait-bajait, s ha szükség van rá, tudnak egymásnak segíteni. Bíznak benne, hogy sokáig működhet a csoport.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!