Közélet

2015.04.16. 06:06

Rendelő már van, orvos még nincs

Rendkívül korszerű, jól felszerelt fogorvosi rendelővel büszkélkedhet Tiszaszőlős. Az önkormányzat a közelmúltban alakította ki és rendezte be a rendelőt, melyet modern készülékekkel, műszerekkel szereltek fel.

Tiszaszőlős

A több mint tíz millió forintos beruházás keretében például olyan több milliós röntgenkészüléket is beszereztek, amely párját ritkítja a térségben, de a fogorvosi szék is nagyon modernnek számít.



– A tiszaszőlősiek fogászati ellátása mostanáig a tiszafüredi fogorvosokhoz tartozott, ezért minden alkalommal be kellett utaznunk Füredre – tudtuk meg Kerekes András polgámestertől. – A településen élők kényelme érdekében az volt a törekvésünk, hogy helyben legyen lehetőség a fogászati kezelések igénybe vételére, erre azonban még néhány hónapig várni kell. Az önkormányzat felmondta ugyan a korábbi szerződést, ám a hat hónapos felmondási idő ideje alatt még továbbra is az eddigi fogorvosok látják el tiszaszőlősieket. Csak ezt követően, várhatóan nyár végén tudjuk megkötni az új szerződést, immár helyi ellátásra. Addig tehát még üresen áll az itteni rendelő.

[caption id="" align="alignleft" width="425"] Kerekes András polgármester is hiába ül még a vadonatúj székbe. Fotó: Mészáros János
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!