Közélet

2015.08.28. 07:45

Egy '90-es kamasz naplójából

Címkék#X

1994. november 2. A Bravóban, a Szex, szerelem, gyengédség részben egy lány megkérdezte, hogy terhes lehet-e a szobanövénytől. Egy másik meg, hogy vízzel vegye-e be az óvszert - ezek ennyire unatkoznak, vagy ennyire hülyék?

Nevadett

Students in a lecture hall

Fotó: Getty Images/iStockphoto

Utálom a vasárnapot. Unalmas, szürke, már reggel neki kell ülni a házinak, amit be sem tudok fejezni estig - hogy lehet ezt is pihenőnapnak nevezni?! Délben elnehezedek a levestől, meg a csirkepörkölttől, és utána már nem tudok figyelni.
Mikor kezdődik a Mozidélután a Disney-vel, már összerándul a gyomrom. Az már a vég kezdete. A hétvégéé.
Gyagyás Tódi az egyetlen elviselhető, és vicces szereplő az egészben, amúgy a Gumimacik szerintem tömény nyál. És úgy leütném Rebekát a Balu kapitány kalandjaiban! Örökösen hisztériázik valamin. Tiszta Gizi... Hülyét kapok a lila sztreccs miniétől, nagyon béna a sáska lábain....
------------
Hajni dauerja klassz lett (Kaliforniai Szépfiú, a helyettesítő tanár tesiórán úgy nevezte, hogy Bongyorka (azóta Hajni egyfolytában a haját birizgálja),  és Kati mondta, hogy behozza holnapra az Ifjúsági Magazint, mert szuper teszt van benne! Dani meg új Bravót ígért, papírgyűjtéskor elcsórt egy csomót - a Szex, szerelem, gyengédség részt olvassák a fiúkkal óra alatt, meg szünetekben. Nagyon idétlen leveleket írnak be a szakértőnek. Kíváncsi vagyok, mennyi igaz belőle...

Rolandékkal leszedtük a wc-ajtókat. Csak a bejáratiakra volt idő lukasórában, de így is nagy balhé lett belőle, meg tízen kaptunk osztályfőnökit. Oszifő hogy visított! Tök vörös volt  a képe, egész nap azon röhögtünk. Hiába teszik vissza, ha mi nem is, mások úgyis leszedik újra a jövő héten.
--------------
Roland olyan hülyén néz mostanában. Szünetben valami konzervdobozzal jött oda hozzám idétlen vigyorral a képén, haláli zavarban, és hozzám vágta. És mikor röhögve elrohant, visszakiabálta, hogy húzzam a kezemre gyűrű helyett... Hajni szerint tökre belém zúgott, de ha még egyszer megdob, megfogom verni.
---------
Szünetben, a teremben megvertük Zolit a lányokkal. Mindig megfogdos valakit, aki épp az útjába került, teljesen be van kattanva! Mivel főleg Hajnit piszkálja, így mi lefogtuk, ő meg pofozta. Szerintem össze fognak jönni.
---------
Kaptam egy fekete philips walkmant!! Használt, de nem érdekel, működik, és kazettáim is vannak hozzá! Hajnival Ace of Bace-t hallgatva keringtünk a tömb körül, aztán kazit cseréltünk, meg kibogoztuk az összegabalyodott fülhallgatóinkat, és ő megint elkezdte hajtogatni, hogy nem érdekli, hogy nem engedik, ő el fog menni East Seventeen-koncertre, mert látnia kell az énekest élőben. Szerintem nagyon égő énekesbe szerelmesnek lenni. Igaz, az sem jobb - és titkolom is - hogy én  mostanában Jean Claude Van Damme-ba, ha ezt bárki megtudná....
--------
Már biztos, hogy Rapülök-számra fogunk táncolni a Tátikán. Peti visszamondta, hogy tátogjon, ezért mást kell találnunk, de gyorsan.
Animal Cannibals-ban is gondolkodtunk, de arra a többség nem tud táncolni, csak Lóri, de ő mindig megbotlik a két számmal nagyobb rapper gatyájában. De azt megbeszéltük, hogy ha megyünk nyáron Balatonszepezdre táborba, akkor egész vonatút alatt Kukáékat fogjuk hallgatni.
--------
Katiéáknél voltunk, ettünk egy csomó melegszenyót, táncoltunk. Meg szokás szerint Dallasosat játszottunk - mindig én vagyok Jockey, mert meggyőzően alkesz figura vagyok, ahogy mohón iszom a Jaffát. Meg nagyon élvezem a szemétkedést Hajni-Samanthával. Mikor az egész olajtársaságot eladtam, és mindenkit kinyírattam, arról beszéltünk, ki hogy képzeli a jövőjét.
Nekem egyértelmű - húsz éves koromra meglesz az első gyerekem, író leszek, vagy színésznő, vagy festő és családosként rengeteg malac és csirke fog rohangálni a házam körül, meg egy fekete cica és hörcsögök. A férjekről sokat vitatkozunk, mert a csajok hetente változtatják őket, én meg mindig ugyanazt mondom: titokzatos, vagány, fekete hajú, Keanu Reeves-típus.
De Roland sem rossz...

A Bravóban, a Szex, szerelem, gyengédség részben egy lány megkérdezte, hogy terhes lehet-e a szobanövénytől. Egy másik meg, hogy vízzel vegye-e be az óvszert - ezek ennyire unatkoznak, vagy ennyire hülyék? Nevadett -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!