Közélet

2015.08.02. 12:35

Mezőberényi lány lett Kunország Szépe – Fotók

Szombaton este immár harmadik alkalommal rendezte meg a kisújszállási Kumánia Gyógy - és Strandfürdő a Kunország Szépe szépségversenyt.

SZOLJON

Tizenegy ifjú hölgy vállalta a megmérettetést a zsűri - melynek elnöke Martinek János olimpiai és világbajnok öttusázó - és a közönség előtt. A versenyzőket Kui János, a Kumánia Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatója köszöntötte, majd a hölgyek utcai ruhában léptek a zsűri elé. 

A várva várt fürdőruhás bemutatkozás előtt a szentesi Genesis Tűzforgatócsoport kápráztatta el a jelenlévőket bemutatójával. A lányok fürdőruhás felvonulása nagy sikert aratott a közönség és a zsűri előtt is. A hangulatot csak fokozta Bereczki Zoltán műsora, majd a versenyzők koktélruhás felvonulása következett. Míg Garami Gábor (Class FM) műsorvezető a tavalyi versenyzők közül Medve Viviennel és Gaál Tímeával beszélgetett, addig összesítették a zsűri és a közönség szavazatait.

Az eredményhirdetésen először az abonyi Gaál Tímea vett át különdíjat, majd a legszebb kisújszállási lány a 19 éves Zsoldos Mónika lett, aki egyben a Közönség Szépe díját is elnyerte. Az ifjú hölgy a helyi Móricz Zsigmond Gimnáziumban most érettségizett, ősztől az egri Eszterházy Károly Főiskola testnevelő szakán kezdi tanulmányait. Mint mondta, nem változtatna meg magán semmit.

- Így vagyok magamnak tökéletes, bár nagyon sokat is teszek ezért -árulta el, hiszen első osztályos korom óta sportolok - atlétika, duatlon, kosár és szertorna. Nagyon boldog vagyok, köszönöm a közönség szavazatait, ez volt az első szépségversenyem, s nem gondoltam, hogy díjazott leszek.

A közösségi portálon meghirdetett szavazás nyertese a 8-as sorszámmal induló 19 éves Mihala Rebeka lett, aki Mezőberényből érkezett. Az Új Néplap és a Heves Megyei Hírlap Különdíját is ő kapta, melyet Szőllősi Judit hirdetésvezető adott át részére.Az ifjú hölgy a zsűri többi tagja szerint is a legszebb volt ezen az estén, így ő lett a III. Kunország Szépe győztese is, így ő kapat meg Martinek Jánostól és Kui Jánostól a koronát és a szalagot.

- Szeptemberben a Szegedi Tudományegyetem mérnöki karán kezdem tanulmányaimat- mondta a 170 centis zöldes-barna szemű és szőkés-barna haja lány, aki vidám természetem, szeret barátjaival szórakozni. - Nem is gondoltam, hogy megnyerem, most nagyon boldog vagyok. Ez volt az első ilyen szereplésem, de szeretnék újabb megmérettetéseken is indulni majd. Nem vagyok válogatós, mindent szeretek, s ősztől magamra fogok főzni, hiszen albérletbe költözöm. [caption id="" align="alignleft" width="430"] Fotó: Daróczi Erzsébet
[/caption]
A verseny első udvarhölgye a  9. sorszámú miskolci Okvát Gréta lett, aki logisztikai mérnök mesterképzésen tanul a miskolci egyetemen. Számára is legfontosabb volt a természetesség, már több alkalommal indult versenyen, így volt A Miskolci Egyetem Szépe és Miskolc Pláza arca. A 23 éves ifjú hölgy sokat sportol és szeretné mindig kihozni magából a maximumot. A második udvarhölgy az 1. sorszámmal induló 24 éves Antal Édua lett, aki Szadán él. Most diplomázott ének-zene- rajz szakos tanérként, kedvenc sportja a néptánc, amatőr szinten modellkedik, s a Miss Balaton idei döntőse. Szeptembertől egy általános iskolában fog tanítani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!